Grondwerken :: Infrastructuurwerken :: Afbraakwerken :: Containers

Adresgegevens

Grondwerken R.Beuten is een bedrijf gevestigd te Dilsen-Stokkem. Ons bedrijf heeft een voortreffelijke reputatie opgebouwd betreffende grondwerken en afbraakwerken, bouwmaterialen, teelaarde en grind, afvalverwerking en recyclering van bouw- en sloopafval.

Naast een moderne puinbreek- en zeefmachine, beschikken we over vrachtwagens voor het vervoer van grond, zand, bouwmaterialen, bouw- en sloopafval. De vrachtwagens zijn voorzien van containersystemen. We verhuren ook containers voor het verzamelen en verwijderen van tuinafval, hout-, bouw- en sloopafval.

Door het gebruik van geavanceerd materieel, een modern machinepark en professionele kennis is ons bedrijf gespecialiseerd in allerhande afbraakwerken.

Nieuw: chape en stortklaar beton

We beschikken ook over een eigen betoncentrale en kunnen cementproducten als chape en stortklaar beton leveren (ook af te halen).

Op deze site vindt u informatie over onze diensten en activiteiten. Voor een persoonlijk en deskundig advies kunt u steeds contact met ons opnemen. U bent ook van harte welkom op de bedrijfsvestiging te Dilsen-Stokkem.

Uiteraard worden bij alle afbraakwerken alle veiligheids-voorschriften gewaardeerd.

Vraag of opmerking?

 

Winter Openingsuren (1 november tem 28 februari)

Maandag tem vrijdag: 07u00 - 18u00   BETONCENTRALE: 07u00 - 15u00
Zaterdag: 07u00 - 12u00   BETONCENTRALE: 07u00 - 12u00

Bijzondere Openingsuren en Sluitingsdagen

22 december tem 6 januari : gesloten wegens eindejaarsverlof

 

Grondwerken Ronny Beuten
Eindestraat 137
3650 Dilsen-Stokkem

e-mail: ronny.beuten@rbeuten.be
Tel: 089-56 87 62
Fax: 089-56 36 44

Foto's

copyright R. Beuten
website by Brainlane