Eindestraat 137 - 3650 Dilsen-Stokkem-

Tel: 089/56 87 62

Over ons

Al meer dan 20 jaar kan u bij de Beuten Groep terecht voor allerhande werkzaamheden zoals grond- en afbraakwerken, infrastructuurwerken en totaalprojecten in de bouw.

Over ons

De Beuten Groep is een Limburgs familiebedrijf dat gevestigd is in Dilsen-Stokkem. Op 20 jaar tijd is het uitgegroeid tot een gerenommeerde onderneming met meer dan 60 werknemers en een ruim assortiment aan diensten gaande van grond- en afbraakwerken, over grootschalige infrastructuurwerken en bouwprojecten, tot de verhuur en verkoop van gereedschappen, bouwmaterialen en werktuigen. Wij leveren vakwerk op maat binnen de vooropgestelde deadline met een team van ervaren en deskundige medewerkers.

Historiek

In 1988 specialiseerde deze onderneming zich in bouwwerken, maar al snel kon je er ook terecht voor allerhande andere zaken zoals grondwerken en afbraakwerken. In twee decennia tijd is de firma uitgegroeid van een bescheiden eenmanszaak met louter kleinschalige projecten tot een gerenommeerde en betrouwbare firma met een grote naamsbekendheid binnen en buiten Limburg.

Vandaag

Vandaag telt de Beuten Groep meer dan 60 werknemers en kan u er terecht voor allerhande werkzaamheden. Zo bent u er naast de oorspronkelijke bouw-, grond- en afbraakwerken tegenwoordig eveneens aan het juiste adres voor grote infrastructuurwerken zoals de vakkundige aanleg van wegen en parkings. Daarnaast verhuren wij ook bouwmaterialen, gereedschappen en werktuigen zoals hoogtewerkers, minigravers, graafmachines en containers en beschikken wij over een eigen betoncentrale!


Naast ons uitgebreid assortiment aan diensten en ons uiterst modern machinepark kan u bij de Beuten Groep ook vertrouwen op de expertise van onze ervaren en polyvalente medewerkers. Zij zorgen steevast voor een vakkundige oplevering van het project binnen de vooropgestelde deadline. Een team om op te bouwen!

COPRO Gecertificeerd

COPRO-certificatie is gebaseerd op een continue industriële zelfcontrole door de producent (Ronny Beuten) van het gecertificeerde product (bouwpuin). Deze zelfcontrole is van toepassing vanaf de grondstoffen over het volledige productieproces tot het eindproduct.

Gevonden wat u zocht? Contacteer ons